Tango Argentinian in Bucuresti

Tango Argentinian in Bucuresti

In Bucuresti, tangoul argentinian este minunat dar... NU lipseste cu desavarsire! Asta din fericire. Din nefericire, dezvoltarea lui e oarecum haotica. Padure fara uscaturi nu exista. Asa-i si-n tenis (vorba lui Toma Caragiu), la fel si-n tango!

Dar nu vorbim acuma de uscaturi. Hai sa vorbim de partea plina a paharului.

Exista scoli de tango argentinian in Bucuresti, exista „free-lanceri”, exista dansatori profesionisti, exista combinatii intre cele de mai sus. In concluzia, vorba celor de la Planeta Moldova, „avem di tati!” De toate pentru toti!

Cine vrea sa se puna „cu burta pe carte”, cu „urechea” pe muzicalitate, cu picioarele pe executat miscari si figuri dintre cele mai exotice are de unde sa aleaga. Depinde de care capat al tangoului are chef sa se apuce! 

Cursuri de tango argentinian in Bucuresti exista cu duiumul. La fel si evenimente; sunt de tot soiul pentru toate gusturile: seminarii de tango argentinian, festivaluri de tango argentinian, tabere de tango argentinian, maratoane de tango argentinian, cursuri cu profesori celebri pe perioade mai mari, milongi, practici, serate, concerte, baluri, show-uri, shuse...

Timp, bani si chef sa ai pentru ca oferta este cum nu se poate mai bogata.

show_tango_argentinian_bucuresti

read more